top of page

Leilighet på stranden i Rio Real

Rio Real Playa er utvilsomt et av de beste kompleksene i Marbella, bestående av bygninger på kun 5 leiligheter, med direkte utgang til stranden og den berømte, eksklusive restauranten "Trocadero".

Denne leiligheten, beliggende i mellometasje er bygget etter de høyeste kvalitetsstandarder, med store oppholdsrom, marmorgulv overalt og gulvvarme på badene.

Leiligheten består av tre store soverom med tre bad. Hovedsoverommet har dobbeltseng og utgang til privat koselig terrasse, samt bad med badekar og dusj. De to andre soverommene har enkeltsenger og bad med dusj. Ett av disse soverommene har eget bad.

Stue/spisestue, samt kjøkken med stort vaskerom. Stuen har peis og direkte utgang til solrik, delvis overbygd terrasse, hvor du kan nyte sol, utsikt, middager og en deilig havbris.

Eiendommen ligger i et eksklusivt inngjerdet sameie med fantastisk havutsikt fra svømmebassenget, flere solsenger og velstelt felleshage. Det er også et oppvarmet svømmebasseng, for bruk i den kjøligere årstiden.

Førsteklasses beliggenhet, kun 5 minutter fra Marbella sentrum, 15 minutter fra Puerto Banus, flere golfbaner i området (f.eks. Rio Real Golf, Santa Clara og Marbella Golf & CC. Det er mindre enn 40 minutter til flyplassen.

Ny strandpromenade gjør det enkelt å gå eller sykle inn til Marbella!

Pris per natt

fra 750 € til 1.000 €

Pris per uke

fra 2.300 € til 3.000 €

Pris per helg

fra 1.500 € til 2.000 €

bottom of page