Enestående enebolig i Elviria for langtidsleie!

Enestående enebolig i et svært ettertraktet område i Elviria med panoramautsikt mot Middelhavet og fjellene. Boligen er på ca. 850 m2 med en vakkert vedlikeholdt tomt på rundt 3.300 m2.

 

Eiendommen har for tiden plass til opptil 12 personer med 6 soverom og 5 bad (selv om flere rom er tilgjengelige som kan brukes som soverom) og er fordelt på 3 plan. I hovedetasjen finner du en fantastisk inngang som fører til en stor stue og spisestue med peis og direkte tilgang til en fantastisk hage. På samme plan er det et fantastisk kjøkken og 4 soverom (inkludert rom for stuepike) med 4 bad. Hovedsoverommet ligger i denne etasjen og har omkledningsrom og eget bad med utsikt over hagen og havet. I andre etasje er det 3 soverom og et veldig stort rom som hittil er brukt som kontor, men som perfekt kan brukes som oppholdsrom. I denne etasjen er det 1 bad. Alle disse rommene har spektakulær havutsikt, og ett av dem har egen terrasse og direkte utgang til taket. I kjelleren (med vinduer) er det et rom og et bad, samt to store rom med utvendige vinduer som til nå har blitt brukt som stuer, selv om de også kan brukes som soverom . Endelig i denne etasjen finner vi en stor garasje med plass til to biler. Eiendommen har en enorm tropisk hage og et stort svømmebasseng med vid sjøutsikt, hvor du kan legge deg og slappe av, trene på svømming, yoga eller trene. Det er også et fint sted for barn å leke. Uteområdet inkluderer en uteservering med enkel tilgang til kjøkkenet og en utvendig garasje med plass til ytterligere 2 biler.

I nærheten av villaen finner du mange av Marbellas attraksjoner og golfbaner i verdensklasse. Boligen ligger bare en kort kjøretur fra de beste strendene på Costa del Sol. Ta en 10-minutters tur til Marbella for en spasertur gjennom den historiske gamlebyen, eller en kort kjøretur til Puerto Banús for shopping en ettermiddag med middag på en gourmetrestaurant.

Ivrige golfere vil også sette pris på å ha mange baner i nærheten. Det er også mange andre sportsfasiliteter og aktiviteter (treningsstudio, tennis, paddle, vannsport, sykkelutleie) i nærheten.

I Centro Comercial Elviria (ca. 2 minutter med bil) er det praktisk talt alle typer butikker du trenger (supermarked, apotek, bakeri, restauranter, kiosk, frisør, massasjesenter, banker ...). På denne avstanden har du praktisk talt alt.

Villaen er perfekt for familie og venner som ønsker å nyte stranden, golf, utmerket klima og havutsikt.

 

€7.000 per måned, 2 måneders depositum, samt €10.000 sikkerhetsdepositum.

Trykk her for forespørsel om leie og oppgi ønsket ankomst og avreise!